Breaking News

orgel hauptwerk

Een tentoonstelling over orgel Hautsweerk

Begin jaren zestig was de groep actief in tal van artistieke stromingen, waaronder expressionisme, dadaïsme en popart. De groep begon eind jaren vijftig met het publiceren van zijn eerste serie kunstexposities.

Tegenwoordig worden er regelmatig tentoonstellingen gehouden in Duitsland en andere Europese landen, waar de kunstenaars met elkaar omgaan en hun werk laten zien. De tentoonstelling ‘Ancestors, Traditions, Transformations’ vond plaats in februari 2020 in de London School of Economics, Londen.

Als groep tonen ze een mix van traditionele beeldende kunst en moderne abstracte kunst. Een van de meest populaire voorbeelden van hun werk is het werk van Hans Bellinghausen.

Vooral zijn ‘The Loom Of Fate’-serie is bekend.

De groep is vaak opgeroepen om verschillende vormen van kunst te demonstreren. Met name toen de werken van Pablo Picasso voor het eerst werden tentoongesteld in de Verenigde Staten in de jaren tachtig. Een groep van hen reisde naar Miami Beach om onder de kunstenaar te studeren, en ontwikkelde een grote interesse in kunst, evenals een liefde voor de cultuur van die stad.

Ze hebben ook de opdracht gekregen om originele kunstwerken te maken voor gebruik in musea en galerieën. Deze omvatten een reeks gipsen bustes in de Verenigde Staten voor het Smithsonian Museum, New York. Andere werken omvatten een reeks keramische figuratieve schilderijen voor het Metropolitan Museum of Art, New York City.

De bijzondere interesse in Egyptische kunst binnen hun groep heeft geleid tot enkele fascinerende samenwerkingen. Ze hebben stukken gemaakt voor tentoonstellingen en films, zoals de documentaire ‘The Pharaohs, Kings & Pyramids’, waarin de levens van Toetanchamon en Hatsjepsoet werden verkend. Deze groep heeft ook een enorme bijdrage geleverd aan de geschiedenis van de Egyptische oudheden door het gebruik van archeologische technieken en methoden. Meer info: orgel hauptwerk

Ze bereiden momenteel een nieuwe reeks werken voor die voor het publiek beschikbaar zullen worden gesteld. Deze nieuwe groep kunstwerken zal zich concentreren op de oud-Egyptische periode in de geschiedenis.

De groep is momenteel van plan om hun nieuwe werk te lanceren op een tentoonstelling in New York in november 2020, naast een tentoonstelling van de National Gallery of Victoria in Australië. Tegelijkertijd wordt het werk van de groep getoond in de Tate Gallery in Londen.

Hun nieuwe tentoonstelling zal focussen op hun werk uit het derde millennium voor Christus, en zal vergezeld gaan van een aantal tentoonstellingen van moderne kunstenaars en hedendaags werk van over de hele wereld. Hun nieuwe tentoonstelling stelt hen in staat om hun ervaring en creativiteit te combineren met de nieuwste technologische ontwikkelingen. om het beste in moderne en hedendaagse kunst te presenteren.

klik hier: https://www.noorlanderorgels.com/orgels/