Breaking News

billendoekjes

Het testen van de veegkwaliteit

Doekjes zijn vaak de eerste verdedigingslinie om te voorkomen dat een aantal verschillende soorten vervuiling op oppervlakken terechtkomt die we aanraken. Om dat effectief te laten zijn, moet een wijn in staat zijn om het oppervlak dat u probeert schoon te maken te bereiken en eraan vast te kleven. De resultaten van het onderzoek waren om verschillende in de handel verkrijgbare antibacteriële doekjes te evalueren en om de antimicrobiële effectiviteit en de effecten van eventuele schadelijke bijwerkingen te analyseren.

Een van de belangrijkste doelen van het onderzoek was om te bepalen hoeveel impact ze zouden hebben op het gebied van plakken aan oppervlakken en plakken aan de vezels van die oppervlakken. Hoewel de meeste doekjes een plakkerige kleefstof hebben, is van sommige bekend dat ze andere ingrediënten gebruiken, zoals vloeibaar bleekmiddel. Dit bleekmiddel wordt gemengd met water zodat het gemakkelijk over een oppervlak kan worden verspreid voordat het wordt afgeveegd. Hoewel de meeste doekjes zeer effectief zijn bij het reinigen van oppervlakken, is een belangrijk nadeel van deze producten dat ze erg hard kunnen zijn voor kleding en andere stoffen.

Tijdens het testen was er één fabrikant die bekend stond om het maken van veel verschillende soorten doekreinigers. Ze bleken een groot aantal doekjes te maken die niet alleen erg effectief waren, maar er ook erg goed uitzagen. Er werd opgemerkt dat sommige van hun doekjes zelfs een geur en kleur zouden kunnen hebben die effectiever zouden kunnen zijn dan die van veel van de commerciële antibacteriële doekjes.

Naast het feit dat hij een vlekbestendig oppervlak kon creëren dat vergelijkbaar was met een bepaald type doek, stond de fabrikant bekend om het ontwikkelen van een doekje dat na het afvegen niet hoefde te worden afgespoeld. Opgemerkt is dat sommige doekjes resten kunnen achterlaten die behoorlijk schadelijk zijn voor stof en papier. In vergelijking met veel van de in de handel verkrijgbare doekjes, had degene die door het bedrijf was gemaakt geen nadelige effecten op materialen en er werd opgemerkt dat dit type doekjes nog steeds effectief deeltjes van een oppervlak kon verwijderen zonder schade te veroorzaken.

Een ander bedrijf dat bekend stond om zijn product, was gemaakt van 100% katoenen materialen. Katoen stond ook bekend om het feit dat het zeer absorberend was en gemakkelijk stof en vuil van een oppervlak kon opnemen. Deze eigenschappen werden gebruikt om de doekjes van het bedrijf effectiever en efficiënter te maken in het verwijderen van deeltjes van oppervlakken zonder negatieve bijwerkingen op die oppervlakken te veroorzaken. Opgemerkt werd dat dit type doekje ook deeltjes sneller oppikte dan andere soorten doekjes in vergelijking met degene die bleekmiddel gebruiken.

Deze resultaten werden mogelijk gemaakt door het testen van veel van de doekjes en hun effectiviteit en efficiëntie wat betreft het opnemen van stof en vuil van oppervlakken. Het billendoekjestest gebruik van een doekje dat dit effectief kon doen en toch vlekbestendig bleef, werd sterk aanbevolen als onderdeel van elk reinigingssysteem en de bedrijven die een dergelijk product maken, worden aangespoord om het zo vaak mogelijk te gebruiken om de efficiëntie te waarborgen. Klik hier voor meer informatie