Breaking News

Glasfolie zonwerend

Hoe u uw Windows tegen de zon beschermt

In het verleden werd raamfolie alleen gebruikt om ramen te beschermen tegen ultraviolette stralen van de zon. Het wordt nu echter gebruikt om ramen energiezuiniger te maken en hun uiterlijk te verbeteren. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een glasbehandelingsproduct genaamd “glass deflecting screen” (GDS).

Glass deflecting screen, of GDS, is een film die over de bovenkant van ramen wordt aangebracht. De film zorgt ervoor dat ramen veel groter lijken als ze van buitenaf worden bekeken, omdat de GDS het licht dat door het raam binnenkomt weerkaatst. Het zal ook helpen de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren door de hoeveelheid warmte die uw huis binnenkomt te verminderen.

Nu zijn we een nieuw tijdperk van glasfolie ingegaan. Er zijn een aantal dingen die u moet weten over glasfolie die u misschien zullen verrassen. Allereerst is het geen 100% effectieve manier om uw ramen tegen de zon te beschermen. De folie is alleen te gebruiken als schaduw voor uw ramen.

Als u in een gebied woont met veel bomen in de tuin, wilt u waarschijnlijk overwegen om een ​​soort luifel voor uw ramen te installeren. Deze luifels kunnen worden gemaakt om zeer effectief te zijn in het blokkeren van het zonlicht van uw huis. Sommige bedrijven maken ze van aluminium, dus ze zijn erg licht en gemakkelijk te installeren.

Een ander ding dat u misschien wilt weten over raamfolie is dat het alleen effectief is om schade door de zon te voorkomen en niet om zonnebrand. Omdat het alleen werkt om te voorkomen dat zonlicht een raam binnendringt, kan het niet echt voorkomen dat u zonnebrand krijgt als u per ongeluk wordt geraakt door een directe zonnestraal. U kunt uw ramen echter nog steeds beschermen door schaduw te gebruiken om ze te beschermen.

Glasfolie wordt een erg populaire keuze voor iedereen die de energie-efficiëntie van zijn huis wil verhogen. Het is een goede investering, ongeacht het type raam waarop het wordt gebruikt, omdat het kan helpen om de hoeveelheid energie die u gebruikt om uw huis te verwarmen of te koelen, te verminderen.

Naarmate de tijd verstrijkt, worden er verschillende soorten folie ontwikkeld om ramen tegen de elementen te beschermen. Nieuwere exemplaren kunnen UV-bestendig zijn, wat ideaal is als u te maken heeft met ramen in delen van de wereld waar UV-straling veel voorkomt. Nieuwere exemplaren kunnen ook enkele van de schadelijke stralen van het zonlicht blokkeren.

Ten slotte helpt glasfolie u om uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen die worden gebruikt om uw huis van stroom te voorzien, te verminderen door in plaats daarvan zonne-energie te gebruiken. Dit betekent dat u niet elke maand geld hoeft uit te geven aan een dure elektriciteitsrekening om uw huis te laten draaien. via uw lokale energiebedrijf.

Het goede van deze producten is dat ze heel gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en dat u het meeste uit uw investering kunt halen. U hoeft niet eens een professional te bellen om ze te installeren, aangezien de meeste bedrijven ze graag voor u installeren. Klik hier voor meer informatie zonwerende raamfolie