Breaking News

pasta bestellen

Italiaanse recepten en gerechten

Heb je je ooit afgevraagd hoe de Italianen zulke overheerlijke gerechten als de spinazie-ravioli kunnen maken?

Of hoe de Fransen zulke verrukkelijke gerechten kunnen bereiden als hun geroosterde kip Marchandieres? Beide gerechten vereisen de culinaire vaardigheden van Italiaanse koks om zulke voortreffelijke gerechten te bereiden en te presenteren. Het is bekend dat de Italianen dol zijn op het gebruik van veel verse groenten bij het bereiden van hun maaltijden. In feite bestaat een typisch Italiaanse maaltijd voornamelijk uit plantaardige gerechten. Dat is de manier waarop Italianen met hun eten omgaan en hoe hun recepten van generatie op generatie worden doorgegeven.

Als u op zoek bent naar goede restaurants die Italiaanse gerechten serveren, moet u de volgende plaatsen in uw stad uitproberen. Deze Italiaanse restaurants serveren al decennia Italiaanse gerechten en zullen u zeker imponeren met hun smaak en aroma. Laten we eens kijken naar enkele van deze geweldige Italiaanse restaurants waar u meteen pastagerechten kunt bestellen.

Alfredo is een van de beroemde Italiaanse restaurants die je zeker zou willen bezoeken.

De beroemde chef-kok Giusinski richtte dit restaurant op in 1977 en kookt sindsdien geweldige smakelijke gerechten. Aan de bar kun je pasta en andere heerlijke Italiaanse gerechten bestellen en daarna een hapje eten onder het genot van Italiaanse muziek. Behalve Alfredo zijn er in Italië ook andere fantastische restaurants die je misschien wilt uitproberen, zoals La Dolce Vita in Pozzolino en de Pantaloon in Le Gavina.

Er zijn zoveel Italiaanse restaurants die goede pasta serveren. Als u echter op zoek bent naar iets dat echt buitengewoon is, dan moet u Spunta Trattoria eens bekijken. Dit restaurant bevindt zich in San Gimignano en is gemaakt door Spunta Gaudio zelf. Hier kun je kiezen uit zoveel verschillende pastagerechten en het is zeker de moeite waard om een pastagerecht uit te proberen dat anders is dan alle andere. Je kunt pasta krijgen die gekruid is of met roomsaus, je kunt Pasta met tomatensaus of wat Lungarotti is, en je kunt er natuurlijk voor kiezen om ook een kom soep te krijgen.

Als u een Italiaanse maaltijd spannender wilt maken, moet u ook de espresso martini overwegen. De espresso martini is gemaakt van espresso en geschud met wat ijs. Het wordt geserveerd met een shot espresso of gewoon een glas gekoelde rode wijn. Er zijn zoveel espressobars in Italië en als je ze niet allemaal kunt bezoeken, kun je gewoon hun foto’s op internet opzoeken en ontdekken hoe ze heten en wat voor soort drankje ze serveren. Er zijn zoveel verschillende espressobars en restaurants dat u er waarschijnlijk niet één kunt kiezen.

Als je Italiaans eten wilt uitproberen, maar niet zo van pasta houdt, moet je eens kijken naar een van de andere Italiaanse gerechten. De meeste Italiaanse restaurants hebben nu een hele reeks andere Italiaanse gerechten die je kunt proberen, in plaats van alleen de pasta en pizza. Deze Italiaanse restaurants serveren meestal zulke koolhydraatarme maaltijden dat u zich tot het einde van de maaltijd vol voelt. Italiaanse gerechten zijn soms zelfs nog beter en lekkerder dan de pasta’s omdat ze meestal ook groenten bevatten. Als je de pasta niet kunt verdragen, probeer dan in ieder geval een van deze Italiaanse gerechten.

 

 

 

Krijg meer informatie: Novus Ventus International