Breaking News

ether

Koop ETHEREUM MET IERLAND

Zoals de naam al doet vermoeden, koopt Ether met ideaal een methode om de euro en de dollar uit te wisselen. Dit is een perfecte methode omdat het geen commissies betraat. Het proces zou echter alleen werken als u inwoner bent van de Verenigde Staten van Amerika en u hebt een bankrekening. Dit is niet beperkt tot die landen, hoewel iedereen van overal dit kan gebruiken om hun geld in te trekken.

 

Wanneer u klaar bent om door dit proces te gaan, moet u eerst een gratis account opent in Ieland. Dit is geen account die u opent wanneer u klaar bent om te beginnen met investeren en verdienen vanuit de buitenlandse valutamarkt. U moet een standaardaccount als handelaar openen. Dit wordt gebruikt voor het financieren van uw transacties en voor het ontvangen van de dividenden.

 

Uw account instellen bij Ieland is vrij eenvoudig. Volg gewoon de gemakkelijke stap voor stapinstructies. Het account wordt eenvoudig geopend door het land te selecteren waar u wilt investeren. Het is niet nodig om persoonlijke informatie, zoals uw naam of adres te verstrekken wanneer u het account instelt.

U ontvangt een e-mail die de opening van het account bevestigt.

 

Nadat het account is ingesteld, vraagt u u om de valuta die u wilt inruilen. Kies degene die u voelt, zal de beste rendementen voor u hebben. U kunt nu toegang krijgen tot uw account. Het enige dat u hoeft te doen, is het selecteren van de fondsen die u wilt overbrengen naar uw nieuwe vreemde valuta-account. U kunt de hoeveelheid geld zien die zich in uw account bevindt, samen met het saldo van de rekening.

Dit geeft u een goed idee van waar u mee moet werken en hoeveel geld u moet intrekken of besteden aan uw transactie.

 

Om ether te kopen met Ieland, moet u inloggen op hun website. Wanneer u zich aanmeldt, ziet u een scherm met een link naar de linkerbovenhoek die de Link-link wordt genoemd. Als u op die link klikt, gaat u naar een andere pagina waar u kunt kiezen hoe u uw account wilt financieren. Er zijn veel opties beschikbaar voor u, en u moet ze allemaal overwegen voordat u kiest welke u wilt gebruiken. Het bedrag dat u kunt investeren, wordt daar getoond.

 

Om ether te kopen met Ieland, moet u inloggen op hun website. Nadat u bent ingelogd, ziet u een scherm waar u uw accountsaldo kunt zien. Klik op die link om uw account te financieren en selecteer vervolgens hoe u uw geld wilt betalen. Zodra u uw geld hebt betaald, kunt u uw geld zien om te verschijnen in het aanvraagformulier van uw Ieland.

Klik hier voor meer informatie hier  Bitcoin Meester