Breaking News

Novus ventus

Novus Ventus – Een romantische komedie voor vrouwen

De naam van dit boek is The Secret Novus Ventus, en het is geschreven door Michael Beckwith. Het is een beetje anders dan andere gidsen voor het maken van liefde, omdat het geen boek over relaties is. Het gaat over relaties in het algemeen.

Beckwith schrijft over wat u kunt doen om uw relatie te laten groeien en sterker en gezonder te maken. Er zijn veel boeken over relaties die allemaal praten over hoe je een man kunt winnen of hoe je een man loyaal en gelukkig kunt houden. Beckwith gaat helemaal niet op die onderwerpen in. Hij vertelt wat je voor jullie twee kunt doen om je band te versterken en te laten voortduren.

De meeste mannen willen niet over hun gevoelens praten. Als hij dat doet, verbergt hij waarschijnlijk iets anders. Weet je hoeveel plezier een vrouw kan hebben als ze over haar liefdesleven praat? Beckwith heeft haar ervoor laten werken door haar precies de juiste tools te geven om over haar eigen liefdesleven te kunnen praten en haar ervaringen met anderen te delen.

Ze schrijft over hoe mannen het gevoel willen hebben dat ze de alfamannetje zijn en hoe dat werkt om hen te helpen krijgen wat ze willen. Ze geeft ook advies aan vrouwen die een man als echtgenoot willen hebben. Ze legt uit dat als je niet wilt dat je man er emotioneel bij betrokken is, je ook niet fysiek betrokken wilt zijn.

Ze geeft zelfs tips hoe je dit boek kunt gebruiken om in contact te komen met je eigen seksualiteit en hoe je meer kunt leren over een orgasme. Er staat zoveel in dit boek dat relevant is voor vrouwen, en daarom is het een geweldig boek voor vrouwen, vooral degenen die verlegen zijn om over hun lichaam te praten.

Als je op zoek bent naar een romantische komedie vol avontuur, romantiek en zelfverbetering, dan is dit boek misschien wel wat je zoekt. Het kan je de juiste manieren leren om met je man om te gaan, je het advies geven dat je nodig hebt om je man voor je te laten vallen en je ideeën geven voor nieuwe dingen die je in bed kunt doen.

Veel van de onderwerpen waarover ze praat, zijn niet in elke situatie geschikt, maar er zijn genoeg onderwerpen die ze behandelt die voor de meeste vrouwen nuttig kunnen zijn. Ze geeft tips om ervoor te zorgen dat je man zich aan je committeert, wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat hij van je gaat houden en hoe je je kunt inzetten. Dit boek staat vol met informatie voor beide geslachten, dus er is geen reden waarom je zou aarzelen om er je voordeel mee te doen.

Over het algemeen is het boek een romantische komedie die vrouwen een goed advies geeft om een ​​man verliefd te laten worden en hoe ze een goede relatie kunnen onderhouden. Als je wilt leren hoe je een relatie kunt aangaan met een man die je de rest van je leven kunt koesteren, dan is dit boek wellicht een goede oplossing.

Romantische komedies zijn tegenwoordig een ware rage, dus het kan geen kwaad om een ​​goede te zoeken. Of je nu met een man wilt daten of dat je aan het daten bent, je zult veel nuttig en interessant advies vinden in Novus-evenementen. Het is gemakkelijk te lezen en een goede om met je partner te lezen.

Meer informatie: Novusventus.shop/nl