Breaking News

pijporgel te koop

Pijporgel te koop door John Parsons

Pipe Organ for Sale is een product dat al geruime tijd op internet verkrijgbaar is.

Het is gemaakt door Ed Hardy, die het heeft ontworpen om muzikanten te helpen die zich geen volledig toetsenbord kunnen veroorloven. Pipe Organ is een freeware programma gemaakt door de grote gitarist en componist van vandaag, Eric Johnson.

Er zijn twee soorten van dit product: de buis met mechanische actie en het schuiftype. Een pijp met mechanische actie is precies zoals het klinkt: een pijp met veren die heen en weer bewegen als de gebruiker noten tokkelt. Deze actie maakt het voor een beginner gemakkelijk om met meer zelfvertrouwen te spelen. Opschuifbare pijpen zijn goedkoper dan het mechanische actietype, maar ze hebben niet hetzelfde toonbereik dat het mechanische actietype kan bieden.

Pipe Organ for Sale is er in drie varianten: de Janspurs Stainless Steel, de Oak case en de Janury Stemmingwood. De roestvrijstalen variant is voorzien van roestvrijstalen schroeven en fittingen, terwijl de case-editie wordt geleverd met een eikenhouten kast, vier plastic dia’s en een hardware-afdekplaat. Deze versie wordt aanbevolen voor spelers van gemiddeld tot gemiddeld niveau die de voorkeur geven aan een minder sierlijk orgel met een strak, modern ontwerp. Het schuifmechanisme is ook robuuster dan de vorige versie, waardoor het geschikt is voor beginnende muzikanten die zonder versieringen willen spelen.

De Oak Case-editie van Pipe Organ for Sale wordt geleverd met een houten koffer, vier ivoren dia’s, een afdekplaat en een goudkleurig voetpedaal. Het heeft ook een voorwielvergrendeling en een klikbaar toetsenbord met een interne drukknop om te helpen bij de nauwkeurigheid van de vingerzetting. Gebruikers kunnen desgewenst upgraden naar een premium-versie. Deze versie wordt niet geleverd met een standaard. Gebruikers moeten hun eigen pedaalborden en standaards kopen als ze hun instrument op een standaard willen weergeven.

Het laatste grote verschil tussen de verschillende modellen is de geluidskwaliteit. Gebruikers die hoog scoren in andere categorieën (zoals prijs of kwaliteit), hebben de meeste opties als het op toon aankomt. Dit orgel wordt aanbevolen voor gemiddelde gebruikers die niet willen kunnen concurreren met een meesterorganist. Het instrument heeft een kenmerkende lage drone die sommige luisteraars onaangenaam vinden. Anderen vinden deze kwaliteit echter plezierig.

Pijporgel te koop door John Parsons is verkrijgbaar bij veel online dealers. Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op de blog “Authors Corner”. Dit artikel mag vrijelijk worden herdrukt of in zijn geheel worden verspreid in een e-zine, nieuwsbrief, blog of website. De naam van de auteur, bio en websitelinks moeten intact blijven en worden bij elke reproductie gevoegd.

 

 

Krijg meer informatie: Noorlander Orgels