Breaking News

Visie makelaardij – Is dit een goede keuze voor u?

Volgens het BrokerCheck-rapport heeft Vision Communications Corporation drie regelgevende goedkeuringen ontvangen voor zijn Visie Makelaardij service. De drie goedkeuringen zijn van de Federal Trade Commission, het Office of the Comptroller of the Currency en de National Association of Security Dealers and Brokers (NASD). De drie regelgevende instanties keurden de dienst goed op basis van de beloften van het bedrijf, de aangeboden diensten en het risicobeheersysteem.

De vier diensten die Visie Makelaardij aanbiedt, zijn onder meer een krediet-, geld- en effectenmakelaardij. Met de kredietbemiddelingsdienst kan een klant producten kopen of verkopen met zijn creditcards. Om een ​​kredietrekening aan te vragen, heeft het bedrijf het socialezekerheidsnummer van de klant, een asset-identificatienummer (ISAID), een financieel rekeningnummer (FBAN), een actieve betaalrekening en een EIN-nummer nodig. Zodra een klant een krediet aanvraagt, neemt het bedrijf contact op met zijn creditcardmaatschappij om de aanvraag goed te keuren. Na goedkeuring krijgt de klant toegang tot een kredietlijn.

De geldbemiddelingsdienst is 24 uur per dag beschikbaar en stelt een klant in staat om producten te kopen of verkopen via zijn creditcards. Het bedrijf biedt een klant de mogelijkheid om binnen een uur een geldrekening te openen en onmiddellijke goedkeuring te geven voor stortingen. Het bedrijf biedt de klant vervolgens een kredietlimiet.

De effectenbemiddelingsdienst is vergelijkbaar met die van de kredietbemiddeling. De makelaar biedt echter de mogelijkheid om aandelen te kopen en verkopen. Wanneer een klant bijvoorbeeld aandelen van een bepaald aandeel koopt bij Vision Brokers, kan hij een handelsrekening openen bij de makelaardij. Ze kunnen de aandelen vervolgens rechtstreeks verkopen of een makelaar-dealeraccount gebruiken. Door een dealeraccount te gebruiken, krijgt een makelaar een commissie.

Uit het Broker Check-rapport blijkt dat Vision Brokers een hoge klanttevredenheid heeft: 97 procent zegt tevreden te zijn met de service en 95 procent zegt tevreden te zijn met de producten en diensten die door het bedrijf worden aangeboden. De enige negatieve feedback die van klanten werd ontvangen, was van iemand die zei dat ze na een gesprek met een agent geen antwoord over een probleem kon krijgen.

Naast het aanbieden van een verscheidenheid aan diensten, heeft Vision Brokers enkele nadelen waarvan een makelaar op de hoogte moet zijn. In het verleden is Vision Brokers beboet door de SEC, de OCC en FINTRAC vanwege een gebrek aan boekhoudkundige controles. en het niet correct rapporteren van de inkomsten van de makelaardij. Een ander nadeel was een gebrek aan goede openbaarmaking en stelde handelaren niet op de hoogte wanneer een klant aandelen tegen een bepaalde prijs kocht nadat de prijs aanzienlijk was gedaald.

Vision Brokers heeft ook een website, maar er is niet veel beschikbaar om te bekijken, behalve het webadres. Het bedrijf heeft ook geen toestemming gekregen om zaken te doen in staten waar Vision Brokers een vergunning heeft.

Vision Brokers hoopt in de toekomst vestigingen op te richten in andere staten en diensten aan te bieden in de staat Texas. Het bedrijf is van plan zijn diensten uit te breiden naar een groter geografisch gebied, waaronder Alaska, Florida, Arizona, Californië, New York, New Mexico en Tennessee. Het heeft ook verklaard dat het diensten zal kunnen aanbieden voor de financiële markten en makelaarsmarkten in Canada.

Wat het bedrijf zelf betreft, wordt Vision Brokers geleid door Joseph C. Piccinini, een voormalig president van Citibank. Hij is partner geweest in verschillende succesvolle bedrijven, waaronder Bank of America en The Carlyle Group.

De Broker Check laat ook zien dat Vision Brokers geen goede geschiedenis heeft in het geven van advies over beursbeleggingen en dat het bedrijf veel klachten heeft gekregen van klanten die zeggen dat ze niet in staat waren om op tijd aandelen te kopen en verkopen. Het bedrijf heeft ook een slechte rating bij S&P, die de underwriters van de makelaardij beoordeelt als een lage kredietwaardigheid.

Op de website van het bedrijf staat ook een lijst met klachten van klanten over hun diensten. Deze informatie kan u helpen bepalen of Vision Brokerage geschikt voor u is.