Breaking News

Waar vind ik de lekkerste gele spliterwten?

Waar kan ik de beste gele spliterwten vinden?

Waar vind ik de lekkerste gele spliterwten?

Het debat over de lekkerste spliterwten betrouwbaar woedt al jaren. Een kamp zegt dat je de smaak van gedroogde erwten in hun natuurlijke staat niet kunt verslaan; terwijl anderen zullen zeggen dat je nooit vers kunt verslaan. Maar ik ben hier om je te vertellen dat er een aantal manieren zijn waarop je smaak kunt toevoegen aan je favoriete gedroogde of verse spliterwten. Als je net als ik bent, dan zul je, als je thuiskomt van je werk en tussendoor een snack neemt, onvermijdelijk je blender uit de gootsteen moeten pakken en een soort gezond tussendoortje voor jezelf moeten maken. En als je bent zoals ik, dan wil je niet alleen iets gezonds pakken, maar ook iets gezonds eten.

Hier zijn een paar manieren waarop u uw favoriete snacks kunt opfleuren met gedroogde of verse gele spliterwten. Laten we eerst beginnen met enkele van de meest populaire manieren om smaak toe te voegen aan je gele spliterwten: je kunt een eenvoudige kruidenmix maken door één theelepel cayennepoeder, chilipoeder en knoflookpoeder te gebruiken; dit mengsel kan worden gebruikt om een heerlijk gearomatiseerde rijstgraan te maken of om een heerlijk warm groentegerecht te bedekken. Een andere geweldige manier om wat kleurrijke kruiden in je eten te krijgen, is door een eenvoudige paté te maken. Een paté is gewoon een mengsel van broodkruimels, gehakte uien, kippenlevertjes, appelciderazijn en room van tandsteen, je kunt dit gebruiken om een fantastische barbecuesaus te maken voor varkensvlees, rundvlees of kip.

En tot slot, laten we het hebben over hoe u variatie aan uw dieet kunt toevoegen door nieuwe voedingsmiddelen te introduceren. Er zijn twee goede boeken die ik ten zeerste zou aanbevelen als je meer wilt weten over voedselcombinaties die je in je dagelijkse recepten kunt gebruiken: "Great Recipes For Free" van The Great Recipe Collection (HCFC); en "Spinning Your Kitchen: Fresh Living Food Recipes" van Jo Designs (beide beschikbaar op Amazon). Deze boeken zullen je helpen precies te weten waar ik de lekkerste gele spliterwten kan vinden, en ze zullen je helpen nieuwe maaltijden te ontwikkelen die je graag eet. Makkelijker dan dit kan het niet worden!

Klik hier om meer te lezen: valledelsole.nl