Breaking News

Wat is diamant schilderen en hoe doe ik het?

Wat is diamant schilderen en hoe doe ik het?

Wat is diamond painting? Diamant schilderen is een opwindende en nieuwe hobby waarmee je kunt ontspannen terwijl je kleine synthetische kristallen gebruikt om je eigen ontwerp te maken. Het wordt gezien als een kruising tussen tekenen en schilderen, met kleine, synthetische diamanten, ook wel ‘kristallen’ genoemd, die schitteren als echte diamanten. Verf of teken op het ruitpatroon, dat u naar eigen wens kunt uitsnijden en opnieuw kunt gebruiken, zoals verf of gewoon beschilderd. Dit artikel geeft wat basisinformatie en ideeën over het kopen van Diamond Painting-foto’s.

Diamantschilderen is erg populair bij mensen die betrokken zijn bij de hobby van diamantkunst en -ontwerp. Deze methode om diamantkunst te maken, werkt goed met de kleinere, meer gedetailleerde patronen en ontwerpen. Diamanten zijn bijzonder mooi, waardoor dit een zeer ontspannende hobby is. De kleine, synthetische kristallen die worden gebruikt bij Diamond Painting-foto’s worden bij elkaar gehouden door een harsmedium, dus het resultaat is realistisch, maar toch duurzaam en langdurig.

De techniek voor het maken van Diamond-illustraties omvat het gebruik van een kwast of een roller en een blok papier of karton. U kunt een eenvoudig eenkleurig diamantschilderij maken of een ingewikkelde, gedetailleerde en uitgebreide diamantschildering maken met veel verschillende kleuren ronde diamanten. Sommige mensen gebruiken de techniek voor ronde diamanten graag in hun diamanten art sets, terwijl anderen deze techniek graag gebruiken voor vierkante en smaragd geslepen diamanten voor hun sieradenkunst of -ontwerp. De meeste mensen die deze nieuwe techniek voor diamantkunst en -ontwerp hebben geprobeerd, vinden dat het gemakkelijk te doen is en prachtige resultaten oplevert.

De eerste stap bij het maken van een diamond painting is het voorbereiden van uw werkruimte, inclusief uw tafellampen. Vervolgens heb je een groot vel grafiet nodig, inclusief de zijkant en bovenkant voor het plaatsen van de pinnen, en vier kleinere vellen voor het plaatsen van je kruissteekpinnen. Om deze techniek met succes te voltooien, moet u wat kwaliteitswolgaren, een punttang en ook een set kleurenkaarten kopen met de vierkanten waar u de kruissteekpennen gaat plaatsen. Een paar wollen oorwarmers helpen je handen tijdens het proces te beschermen.

De eerste stap in diamantverf en -ontwerp is om te beginnen met het plaatsen van uw vierkante, ronde of rechthoekige diamanten op het vel grafiet. U wilt dan elk van deze diamanten met de wolnaalden op het papier spelden. Om te voorkomen dat de pinnen wegglijden, wilt u ze stevig rond de randen van de vierkante of rechthoekige diamanten plaatsen. Wanneer u al uw diamanten stevig hebt aangebracht, bent u klaar om te beginnen met kruissteken. Beginnend in het midden van de vierkante of rechthoekige diamanten, ga je door met naaien over het vierkant totdat je het andere uiteinde van het papier bereikt.

Als je je eerste batch met kruissteek vierkanten hebt voltooid, ga je nu je aandacht richten op diamantschilderijen. Om het eigenlijke schilderij te maken, gebruikt u een paar diamanten piketborstels om eerst de vierkante of rechthoekige diamanten te schilderen, gevolgd door de witte inkt die wordt gebruikt om de gewenste uiteindelijke kleur te verkrijgen. Het is belangrijk dat u in een zeer langzaam en gestaag tempo werkt, vooral als u net begint met borduren. Als het klaar is, kun je met trots je prachtige creatie aan je muur hangen.