Breaking News

xrp kopen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van het Ripple-protocol?

Als je aandacht hebt besteed aan het internationale bankwezen en de wereldeconomie, dan heb je ongetwijfeld gehoord van de nieuwste ontwikkeling in de wereldeconomie: de XRP’s.

Om deze laatste ontwikkeling in de internationale financiën te begrijpen, is het nuttig om eerst kennis te maken met de onderliggende principes die eraan ten grondslag liggen. In wezen worden internationale geldstromen gecontroleerd door een aantal verschillende partijen: overheden, centrale banken, makelaars en financiële instellingen. Wanneer een van deze partijen vindt dat het huidige geldaanbod laag genoeg is om hen ertoe te brengen meer geld uit te geven, kunnen ze dat doen door een nieuw type valuta te creëren – de “XRP’s”.

De belangrijkste reden waarom een XRP wordt gecreëerd, is om internationale banken en andere kredietinstellingen te voorzien van een kant-en-klare pool van virtuele valuta om te gebruiken bij het uitvoeren van betalingen aan elkaar. In feite is elke munteenheid een potentiële kandidaat om als XRP te worden uitgegeven – de Amerikaanse dollar, de euro, de Japanse yen en de Zwitserse frank. Elk land kan een nieuwe munteenheid uitgeven als het dat wenst; Vanwege de zeer vloeiende aard van internationale betalingen zijn XRP’s voor de meeste landen echter een veel betere optie. Daarom zijn rimpelbetalingen een goed voorbeeld van hoe XRP’s het internationaal bankieren veel gemakkelijker maken om uit te voeren.

Simpel gezegd, een rimpel is een transactie die resulteert in een transactie – een overdracht van de computer van een koper naar de computer van een verkoper. Bij deze overboeking is geen traditionele bank of creditcard betrokken, dus wordt het vaak een “ripple” genoemd. Een van de belangrijkste verschillen tussen een ripple en een traditionele transactie is dat de initiële overdracht van geld in realtime plaatsvindt, terwijl een traditionele transactie meestal plaatsvindt nadat het afgesproken bedrag is bereikt en de koper de verkoop heeft geaccepteerd. Daarom zullen de meeste kopers en verkopers overeenkomen om een escrow-service op te zetten die als bemiddelaar tussen de twee partijen zal optreden.

Het tweede type XRP, liquiditeit op aanvraag, is eigenlijk een soort XRP op zich. Liquiditeit op aanvraag beschrijft de mogelijkheid om de tokens in het XRP-grootboek in realtime uit te wisselen.

Dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt tijdens een “beurscrash” wanneer beleggers de markt overspoelen om die aandelen te kopen die goedkoop zijn, maar niet noodzakelijk het risico waard zijn om ze aan te houden. Dit type liquiditeit stelt gebruikers van de XRP in staat om te handelen volgens hun individuele handelsvoorkeuren, in plaats van afhankelijk te zijn van een betrouwbare derde partij.

Zoals eerder vermeld, is het belangrijkste voordeel van het XRP-systeem dat het transacties buiten de keten mogelijk maakt. Transacties buiten de keten verwijzen naar transacties die niet afhankelijk zijn van een specifiek netwerk om te voltooien. Als u bijvoorbeeld Amazon-goederen aan iemand over de hele wereld wilt verkopen, hoeft u de koper alleen maar op de hoogte te stellen van uw eBay-veiling, uw link op een forum te plaatsen en de twee netwerken met elkaar te verbinden. Zodra uw link is geplaatst, kan iedereen de verkoop voltooien, ongeacht waar ze zich bevonden of hoe de verkoop werd gestart. Zoals u kunt zien, zijn transacties buiten de keten cruciaal voor de algehele gezondheid van het rimpelnetwerk.

Kortom, de voordelen van het gebruik van het XRP-protocol zijn talrijk. Ten eerste maakt het netwerk het gemakkelijker om op wereldwijde schaal transacties uit te voeren zonder afhankelijk te zijn van een bepaald betalingsnetwerk. Ten tweede maken transacties buiten de keten het winstgevender om ripple te gebruiken in vergelijking met traditionele valutawisselmethoden. Ten slotte maakt het gebruik van rimpeltechnologie om on-demand liquiditeit mogelijk te maken het mogelijk dat het netwerk zijn integriteit behoudt, zelfs bij intensief gebruik. rimpel is dus zeker de technologie van de toekomst!

 

 

 

 

Probeer deze website: muntjeskopen.nl