Breaking News

Diamond painting foto

Kruissteekbloemschilderijen met behulp van Diamond Picture Stitching

Diamantschilderijen zijn niet zo moeilijk te maken. Als wat in je hoofd te ingewikkeld is, kun je beginnen met Diamond painting picture. Wat beginners betreft, is het beter om met de makkelijke te beginnen, aangezien de meer uitdagende veel tijd in beslag kunnen nemen. Diamond Painting-foto’s kunnen in een canvas worden gemaakt met slechts enkele penseelstreken en een verfkwast met fijne punt.

Diamant painting foto werkt goed op de achtergrond van zoiets als een bloementuin of een landschap. Als het echter gaat om zoiets als een kunstwerk, is het gemakkelijker om dingen goed te krijgen – het enige wat je hoeft te doen is een ruwe schets te maken. Het is belangrijk om te onthouden dat het proces hier niet stopt. De volgende stappen moeten worden herhaald totdat u het beeld van uw dromen overhoudt.

Step 1: Pick out the diamond painting picture on your computer. If you are using Paint Shop Pro, select “Image” >Tracker tabblad. Hiermee wordt de Paint Shop-software geopend, waar u een Track Selection Tool ziet. Selecteer van daaruit lijnen om de diamanten en / of andere elementen te vinden die je aan je schilderij wilt toevoegen. Klik op Sparkle om het te starten.

Stap 2: Gebruik hetzelfde trackselectiegereedschap, kies penseel, kleuren, palet en vul vervolgens. Er verschijnt een pop-upmenu om uit de opties te kiezen. U kunt kiezen uit verschillende vormen voor uw afbeelding, zoals vierkant, cirkel, kubus, rechthoek, enzovoort. Gebruik dezelfde opties voor het tweede ruitpatroon op je canvas, maar selecteer deze keer drievoudig voor de tweede rij diamanten.

Stap 3: Nadat u het gewenste ontwerp heeft geselecteerd met het Paint Shop Pro-softwareprogramma, slaat u de afbeelding op als een pdf-bestand. U kunt dit doen door op PDF te klikken in het menu Weergeven. Nu heb je twee keuzes voor je cover-up: het afdrukken of delen met je vrienden of familie. Afdrukken is eenvoudig: kies gewoon de knop Afdrukken in het paneel van de werkbalk. Druk uw pdf-bestand af en u bent klaar!

De laatste stap is om het voltooide PDF-bestand af te drukken. Gebruik uw favoriete hoogwaardige printer en selecteer duplex- of hubformaat in de vervolgkeuzelijst Printer. Zorg er ook voor dat u de kwaliteit van uw printer hebt ingesteld op conceptafdruk of beperkt, om te voorkomen dat de afbeeldingen wazig worden weergegeven wanneer ze worden afgedrukt. Nu kunt u de voltooide afbeelding aan uw muur hangen en hebt u een prachtig meesterwerk in kruissteek gemaakt met Diamond Picture Stitching!

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/