Breaking News

wc-papier

Soorten toiletpapier

Standaard toiletpapier wordt normaal gesproken geleverd als een lange, enkelzijdige strook droog papier die aan een plastic karton is bevestigd. Het wordt vervolgens over een karton gerold totdat het voor mensen comfortabel is om voor langere tijd aan het papier vast te houden. Dit komt doordat de rol meestal vrij dik en stevig is.

Er zijn verschillende soorten toiletpapier die u kunt kopen.

Fold-type toiletpapierrollen zijn meestal vochtig als ze voor het eerst uit de dispenser komen, maar als ze eenmaal uitdrogen zijn ze minder glad dan gewoon toiletpapier. Het wordt aanbevolen om dubbelgevouwen toiletpapier na eenmalig gebruik weg te gooien. Het kan meer dan een week duren voordat vouwtypes van tissuepapier droog zijn. Als u merkt dat het toiletpapier van het vouwtype nat wordt, gebruik het dan niet voordat het papier volledig is opgedroogd.

Rolling Type: Dit is een ander populair type toiletpapier dat het meest wordt gekocht. Het is gemaakt van grote stukken cellofaan die om elkaar heen zijn gewikkeld en vervolgens wordt het tot een rol gewikkeld. De rol kan op elke afstand worden gerold, zolang er voldoende ruimte is. Dit type schoonmaakproduct is erg handig omdat u geen aparte rollamineermachines hoeft aan te schaffen om elk stuk afzonderlijk te drogen. Met rollen wc-papier vermijdt u de extra tijd en geld die nodig is om individuele rollamineermachines aan te schaffen.

Pluisrollen zijn een andere keuze voor diegenen die toiletpapier willen hebben dat kan worden afgegeven terwijl ze niet thuis zijn. Deze pluizenrollers zijn speciaal ontworpen om alle stukjes haar en zacht weefsel te verwijderen die aan het natte weefsel zouden kunnen kleven. Het is belangrijk op te merken dat dit type toiletpapier alleen mag worden gebruikt als u voldoende tijd heeft om uw toilet schoon te maken. Gebruik nooit een pluizenroller in een badkamer die al gevuld is met lichaamsvloeistoffen.

Vochtige doekjes zijn een ander soort toiletpapier dat u kunt kopen. Sommige mensen geven er misschien de voorkeur aan om deze soorten te kopen in plaats van de andere, omdat dit het goedkoopste alternatief is. Vochtige doekjes zijn vergelijkbaar met tissues omdat ze zijn gemaakt van absorberend materiaal en op het natte toiletpapier worden gerold om overtollige vloeistof van het papier te verwijderen nadat het is doorweekt. Bovendien kunt u natte doekjes op een lade in uw badkamer leggen om eventuele sporen van vloeistof weg te vegen die tijdens uw laatste stoelgang zijn gevallen.

Er zijn verschillende rollen toiletpapier verkrijgbaar in verschillende soorten. U kunt kiezen uit enkellaags, meerlaags en gelaagde toiletpapierrollen. Deze rollen toiletpapier worden vervaardigd uit verschillende materialen, waaronder katoen, bamboevezels, synthetische vezels en verschillende soorten plastic materialen. Elke materiaalsoort produceert een verscheidenheid aan verschillende soorten toiletpapier.

 

 

 

Neem een ​​kijkje op deze website: https://cleanproduct.nl/