Breaking News

Uw auto vanuit Duitsland registreren voor de feestdagen

We weten allemaal dat april Duits Nieuwjaar is en nu is het tijd om er gebruik van te make auto importeren duitsland. Waarom Duitsland? Omdat Duitsland, in tegenstelling tot veel andere Europese landen, geen invoerrechten heeft. Dus als u nu met uw geïmporteerde Ford F150 naar het stadscentrum van Frankfurt rijdt, overtreedt u geen enkele van de Duitse verkeersregels.

Op woensdag is maart de nationale feestdag in Duitsland. Deze dag werd in 2021 door de federale regering uitgeroepen als een manier om de Duitse cultuur in het buitenland te promoten en jonge Duitsers een inspiratie te geven. Dus, wat is een betere manier om dit te vieren dan door rond te rijden in je nieuwe geïmporteerde auto. Nou, dat en het feit dat we ook geen douanebelastingen betalen. U kunt een uniek kentekennummer kiezen met uw merk of logo en zelfs uw auto kopen bij een van de duizenden Duitse dealers die er zijn.

Als je het nog niet hebt gehoord, is Berlijn de derde grootste stad van Duitsland. Op woensdag 12 maart kunt u profiteren van de Duitse feestdagen en uw Ford F150 daarheen brengen. Tijdens deze speciale gelegenheid kunt u tot negen auto’s inschrijven voor een vast tarief van 200 euro. Dat klopt, de prijs van een enkele auto kan in Duitsland gelijk zijn aan bijna een maandsalaris! Is dit geen geweldige deal?

We hebben deze zomer een aantal andere grote Duitse evenementen voor je klaarliggen. Op woensdag, de tweede zaterdag van juli, kunt u uw Ford F150 meenemen voor een technische inspectie in het bijzijn van de miljoenen trouwe Duitse klanten. Op dezelfde dag, in het tweede weekend van augustus, kunt u ook met uw auto een proefrit maken in enkele van de grote Duitse steden. Op dinsdag kun je deelnemen aan een jongerenforum georganiseerd door de Bavarian Motor Press, waar je kennis kunt maken met enkele van de nieuwste auto’s en mogelijk een eerste blik kunt werpen op toekomstige modellen uit de toekomst.

In de zomer vinden er nog veel meer evenementen plaats in en rond Duitsland. Op vrijdag kunt u uw Ford Focus daarheen brengen voor een proefrit. Op maandag kun je de geboorteplaats van de beroemde auto-ster Mario de la Renta bezoeken om wat gratis promotieproducten af te halen. En op dinsdag kunt u uw autoregistratie daarheen brengen om deze sneller te laten verwerken.

De lijst met evenementen is vrij lang, maar het zal nooit uitgeput raken, omdat er zo nu en dan altijd nieuwe evenementen opduiken. Wil je dus een auto importeren uit Duitsland, dan moet je deze twee weken zeker proberen. Ik ben er zeker van dat de tarieven veel goedkoper zullen zijn dan degene waarvoor u in Tsjechië betaalt, zodat u uw besparingen echt kunt maximaliseren. Maar als u geen fortuin wilt uitgeven aan brandstof, tijd en moeite, zijn de Duitse auto’s de beste om mee te gaan, omdat ze zeer betrouwbaar, veel waar voor uw geld en ook nog eens veilig zijn.

Voor meer informatie bezoek https://www.vanleersum.nl/