Breaking News

Verkeersregelaar

Wat doet een verkeersregelaar?

Een officiële, getrainde verkeersbeambte, parkeerwachter of parkeerinspecteur is een persoon of groep personen die parkeercitaten uitgeeft aan chauffeurs wegens het overtreden van de algemene voorwaarden van parkeerregels, voorschriften en wetten. Dit gebeurt doorgaans door het uitgeven van een parkeerkaartje met daarop de naam van de parkeerwachter en het plaatsen van borden rondom het parkeerterrein met alle automobilisten dat er een parkeerambtenaar in de buurt aanwezig is. De verkeersmedewerker heeft een schriftelijke kopie van zijn officiële identificatiebadge.

Vaak hebben parkeerwachters geen speciale opleiding voor deze functie. Ze hebben over het algemeen een vergunning om parkeervermeldingen uit te geven. Ze hebben ook hun politiebevoegdheid, zoals arrestatiebevoegdheid, als ze het gevoel hebben dat u een wet overtreedt, zoals het niet tonen van de juiste parkeerborden. Soms zal een politieagent je zelfs aanhouden.

Verkeersagenten zijn over het algemeen goed opgeleid voor de taken die zij uitvoeren. Ze kunnen erg beleefd en behulpzaam zijn als ze proberen u aan de parkeerregels te laten voldoen. Er zijn bepaalde dingen waar verkeersagenten tijdens hun dienst rekening mee moeten houden, zoals het verkeer op straat in beweging houden, ervoor zorgen dat er geen voertuigen het trottoir blokkeren en het stoppen van voertuigen die onregelmatig rijden.

Het is belangrijk dat verkeersagenten felgekleurde uniformen dragen. De kleur van het uniform kan een verschil maken in hoe goed ze een situatie aankunnen, bijvoorbeeld een situatie waarin de verkeersbeambte boos kan worden. Verkeersagenten moeten het dragen van roze, blauwe en groene uniformen vermijden als ze een vrouw zijn. Vrouwen die in de verkeershandhaving werken, ervaren vaak seksuele intimidatie, wat het werken in deze banen moeilijk kan maken.

Verkeersagenten hebben ook de bevoegdheid om uw auto aan de kant te zetten en te slepen als ze vinden dat u illegaal rijdt. Er zijn bepaalde situaties waarin een parkeerwachter u kan vertellen dat u uw auto van de parkeerplaats moet halen voordat hij deze wegsleept. Als u onregelmatig rijdt, wordt u mogelijk gestopt en vervolgens gesleept. Als u een ongeval krijgt met het voertuig van iemand anders terwijl u geparkeerd staat, kunt u ook voor dat incident worden geraakt. Deze citaten kunnen op uw rijbewijs terechtkomen, wat uw slechte rijgedrag voor de rest van uw leven op uw rijbewijs zal weerspiegelen, waardoor het moeilijk wordt om een ​​ander rijbewijs te halen.

Als gevolg van deze feiten kan het voor de verkeersbeambte belangrijk zijn om het uniform te dragen. Dit zorgt ervoor dat ze worden gezien als een autoriteitsfiguur en een persoon die u kunt vertrouwen. praat mee als er zich problemen voordoen. Dit helpt om eventueel ongepast gedrag af te schrikken en is het eerste dat opvalt als je wordt aangehouden door een parkeerwachter. Klik hier voor meer informatie Verkeersregelaar