Breaking News

wordpress themes

Welk WordPress-thema heb ik nodig?

Wanneer u een WordPress-thema kiest, moet u het juiste voor uw website kunnen selecteren. Er zijn duizenden verschillende thema’s beschikbaar voor WordPress-sites en het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige richtlijnen die u kunnen helpen bij het snel en gemakkelijk kiezen van het juiste thema.

Dit is wat u moet weten.

WordPress themes heeft verschillende opties als het gaat om de skins en kleuren van de site. U kunt kiezen uit honderden verschillende thema’s of u kunt er slechts één installeren. Het eerste dat u wilt doen, is beslissen welk thema u wilt gebruiken. Er zijn letterlijk honderden verschillende thema’s beschikbaar, dus je hebt veel verschillende opties om uit te kiezen.

Nadat u een thema heeft gekozen, is het volgende dat u wilt doen, het thema installeren. WordPress biedt een eenvoudige methode om een thema te installeren – je zoekt er gewoon naar in het “activeren” drop-down menu bovenaan het themamenu. Dit toont u een lijst met verschillende locaties waar u het thema kunt installeren. Zodra het thema is geïnstalleerd, kunt u het in de activeringslijst selecteren om het te activeren.

Nu je een thema hebt geselecteerd, moet je een sjabloon selecteren. Er zijn veel verschillende soorten sjablonen en u wilt degene selecteren die volgens u het meest geschikt is voor uw website. Het is ook mogelijk dat een sjabloon in strijd is met het thema. Als dit gebeurt, moet u het bestaande thema verwijderen en het nieuwe opnieuw installeren. Het installatieproces is heel eenvoudig en duidelijk. Het duurt maar een paar minuten.

Last but not least moet je een stijl voor de blog selecteren.

Er zijn veel verschillende stijlen beschikbaar, waaronder Blogger, WordPress en Drupal. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Persoonlijk houd ik vast aan een basisstijl, omdat ik deze de meest veelzijdige vind.

Om het thema te installeren, logt u eenvoudig in op uw WordPress-site en selecteert u vervolgens “activeren”. Het installatieproces is binnen enkele minuten voltooid. U bent nu klaar om uw eerste blog te maken! Als u klaar bent, kunt u aan de linkerkant door alle categorieën bladeren. U zult zeker iets vinden dat u leuk vindt.

Zodra u een thema heeft geselecteerd, klikt u op de “isite” -link die een voorbeeld van uw website weergeeft. Om opties voor uw site te bewerken of te selecteren, klikt u gewoon op de link “berichten”. Er zijn veel verschillende opties, en het is aan jou om erachter te komen wat voor jou het beste werkt.

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen bij het beantwoorden van de vraag: “Welk WordPress-thema heb ik nodig?”

Nu je het door jou gekozen thema hebt geïnstalleerd, kun je eenvoudig onbeperkt blogs maken. Zodra je er een live hebt, kun je beginnen met het toevoegen van inhoud en reacties achterlaten op de blogs van anderen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Er zijn zoveel verschillende blogs dat je nooit weet welke je misschien kunt openen. Dus ga erop uit en begin vandaag nog met bloggen!

 

Op deze website meer informatie: https://eigen-domein.com/